Εθνικης Αντιστασεως 56, Ηρακλειο Κρητης Τηλ: 2810 331188, Fax:2810 331189

Συστήματα Συναγερμού Ασύρματα

Ασύρματοι Συναγερμοί

 

ασυρματοι συναγερμοι

Έχοντας έμπειρους αδειούχους τεχνικούς εγκατάστασης και χρησιμοποιώντας μόνο αξιόπιστα υλικά απο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, η SMART-SYSTEMS από το 2004 επιλέγει για εσάς τις κορυφαίες λύσεις στα συστήματα συναγερμού, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών, των οποίων σας παρέχει, αλλά και στη διατήρηση της αισθητικής του χώρου σας με λύσεις κομψές και διακριτικές.

Ασύρματοι συναγερμοί νέας γενιάς

Οι ασύρματοι συναγερμοί αποτελούν την ιδανική λύση σε χώρους που δεν διαθέτουν προεγκατεστημένη καλωδίωση συναγερμού, μιας και δεν απαιτείται η εγκατάσταση καλωδίωσης για να λειτουργήσει ο συναγερμός. Όλες οι συσκευές που απαρτίζονται οι ασύρματοι συναγερμοί (ασύρματοι αισθητήρες, ασύρματοι ανιχνευτές, ασύρματες σειρήνες, ασύρματα πληκτρολόγια, κλπ) μπορούν να επικοινωνούν κυρίως μέσω GSM δικτύου ενώ μπορούν να υποστηρίξουν και ευρυζωνική επικοινωνία επεκτείνοντας το σύστημα με μονάδες IP.

Οι ασύρματοι συναγερμοί που διαθέτει η smart-Systems αποτελούνται απο επώνυμα συστήματα όπως siemens της visonic της bentel και της Paradox τα οποία συνδυαζόμενα ή όχι με ενσύρματα συστήματα, ελαχιστοποιούν την ανάγκη εγκατάστασης εξωτερικών καλωδιώσεων, που μειώνουν το επίπεδο αισθητικής του σπιτιού ή του καταστήματός σας.

ασύρματος συναγερμόςΗ ποικιλία των ασύρματων υλικών, που μπορούν να χρησιμοποιούν οι ασύρματοι συναγερμοί, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνθέσουμε το κατάλληλο σύστημα για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Η τελική επιλογή γίνεται από εσάς, αφού πρώτα σας επεξηγηθούν αναλυτικά όλες οι παραλλαγές, που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Με σκοπό αυτή η επιλογή να είναι η βέλτιστη και το δυνατόν οικονομικότερη, θα μελετήσουμε στο χώρο σας όλες τις παραμέτρους ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Όλοι οι ασύρματοι συναγερμοί τοποθετούνται από το έμπειρο συνεργείο αδειούχων τεχνικών που διαθέτουμε, με πλήρη τεχνική κατάρτιση και ομοιόμορφη, συστηματική εφαρμογή. Οι τεχνικοί μας θα σας εξηγήσουν αναλυτικά κάθε σημείο του συστήματος για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ευκολία. Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι πλήρως επεκτάσιμοι και απαιτούν συντήρηση. Το συνεργείο που διαθέτει η smart-Systems θα προστρέξει για την επίλυση κάθε μελλοντικού θέματος συντήρησης ή επέκτασής του ασύρματου συναγερμού σας.

 

 

Like us on Facebook Smart Systems | Συστήματα Τηλεπικοινωνίων, Ασφαλείας, Ήχος & εικόνα
 

Copyright © 2014 - smart-systems.gr | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web