Εθνικης Αντιστασεως 56, Ηρακλειο Κρητης Τηλ: 2810 331188, Fax:2810 331189

Έλεγχος Πρόσβασης

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης - Access Control

Ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης αποτελείται από τον καρταναγνώστη, τις κάρτες πρόσβασης, ηλεκτρικές κλειδαριές, μπουτόν εισόδου - εξόδου και το ανάλογο λογισμικό πρόγραμμα εφόσον θέλετε κάποιες ειδικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα την εκτύπωση των ωρών εισόδου – εξόδου του προσωπικού.

Έχοντας εγκατεστημένο ένα τέτοιο σύστημα, μπορείτε να καλύψετε από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο σύνθετες ανάγκες προστασίας και ελέγχου ενός χώρου. Με λίγα λόγια, μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει κάθε φορά από έναν χώρο. Μπορείτε να απαγορεύσετε την είσοδο στους μη έχοντες πρόσβαση, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν το κατάλληλο μπουτόν ή την κάρτα πρόσβασης.

 

Σας δίνεται η δυνατότητα, εφόσον έχετε μια επιχείρηση, να ελέγξετε την ώρα προσέλευσης και την ώρα αποχώρησης των εργαζομένων σας. Με ειδικό λογισμικό, αλλά ταυτόχρονα απλό στη χρήση του, μπορείτε να αντλήσετε δεδομένα από τις κάρτες εισόδου – εξόδου, και να υπολογίσετε τον χρόνο απασχόλησης των εργαζομένων, κάτι που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στη μισθοδοσία. Ακόμα, μπορείτε να εκτυπώσετε δεδομένα από τις κάρτες των εργαζομένων σας, για κάθε χρήση.

 

Like us on Facebook Smart Systems | Συστήματα Τηλεπικοινωνίων, Ασφαλείας, Ήχος & εικόνα
 

Copyright © 2014 - smart-systems.gr | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web